Pravila o privatnosti

Ko smo mi

Naša website adresa je: https://bajkolino.rs; https://bajkolino.co.rs.

Više o nama možete pročitati na strani O nama.

Ukoliko želite da nas kontaktirate možete to uraditi putem kontakt forme.

 

 

Prikupljanje i upotreba informacija

 

Želimo da vas obavestimo da svaki put kada posetiti naš sajt, mi prikupljamo informacije koje nam vaš pretraživač šalje. Podaci mogu da sadrže informacije kao što su Internet protokol računara(IP adressa), verzija pretraživanja, stranice koje posećujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama i druge statistike.

Informacije koje prikupljamo se koriste za bolju optimizaciju i  bolje iskustvo prilikom korišćenja sajta.

 

 

Vaše kontakt informacije

Podaci koji dobijemo kroz kontakt formu koristimo iskljivo radi odgovara na vaš upit.

 

Cookies – Kolačići

Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se uključiti u čuvanje vašeg imena, adrese e-pošte i veb lokacije u kolačićima. Ovo je za vas, tako da ne morate ponovo da unosite svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako imate nalog i prijavite se na ovaj sajt, postavićemo privremeni kolačić da odredimo da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, mi ćemo takođe podesiti nekoliko kolačića za čuvanje vaših podataka za prijavljivanje i izbora ekrana. Kolačići za prijavljivanje traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava ID posta koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana

 

Linkovi ka drugim sajtovima

Naš sajt može da sadrži linkove ka drugim sajtovima. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete upućeni na tu lokaciju. Mi nemamo kontrolu nad, i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse sajtova ili usluga trećih strana

 

 

 

 

Promene na stranici pravila o privatnosti

Možemo povremeno ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga, savetujemo vam da povremeno pregledate ovu stranicu za bilo kakve promene. Obaveštavamo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici. Ove izmene stupaju na stanu odmah nakon ojavljivanja na ovoj stranici.

 

 

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja ili sugestije o napoj politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.